.: LENA :.

 
Jag som är matte/förare till dessa underbara hundar och ägare för denna hemsida heter Lena Westman och bor 1 mil utanför Örnsköldsvik. Jag bor på en gård med havet på ena sidan och en sjö på andra sidan. Det är jag, Kaizer och katten Aina som bor här. Tanken är att det ska finnas fler djur här på gården i framtiden. Baghera och Ask bor hos mina föräldrar i Nyänget som ligger bara 4 km från mig också vid havet.

Jag jobbar på Akzo Nobel här i Örnsköldsvik som skiftgående processoperatör vilket jag trivs bra med. 

Inom hunderiet så var det tack vare våran bernersennen Baghera som jag fastnade för diverse hundträning. Det var med honom jag började min resa genom hundträningsvärlden. När Baghera var ungefär ett år så åkte vi på ett hundläger i Stockholm som hundungdom anordnade. Och man blev inte direkt mindre intresserad då. Det var en prova-på-vecka som verkligen var inspirerande. Och det var efter den veckan som jag, på allvar, visste att det var detta jag ville hålla på med. -Att träna hundar. Sen dess så har allt gått i rasande fart tycker jag. Har hunnit tävla Baghera i lydnad och agility, har tävlat sheltisarna Moa och Ask samt Kaizer nu då. Förövrigt så är jag utbildad tävlingsledare och agilityinstruktör. Det är roligt och inspirerande att hålla kurser. Samtidigt som man får instruera andra i denna underbara hundaktivitet så lär jag mig mycket själv också. Det är en rolig utmaning.

Aktivt så tränar jag nu lydnad, agility och viltspår. Jag tränar lite bruks-spår och rapport, men det är något som jag verkligen vill utveckla mig djupare i.


Aina